maandag, juni 18

Veluwe zwerfpad: Otterlo - Harskamp

Maandag 18 juni 2018.

We zijn al anderhalve week op de Veluwe, en hebben nog geen stukje van een LAW pf streekpad gewandeld. De reden? De gezondheid van Jos.
Maar vandaag voelt ze zich goed genoeg.

We parkeren langs het Mosselse pad, vlak bij het begin van ons stukje. Over de Edese weg lopen we tussen woonhuizen richting N304. Het is even goed uitkijken bij het oversteken van deze drukke weg. Hierna komen we op onverharde wegen, het Elzebosser pad. In de berm groeien o.a. brandnetel, moederkruid, streepzaad, jakobskruiskruid en Sint-Janskruid.
Na een kort stukje Barneveldse weg slaan we de Lontweg in, die weer onverhard is. Juist in het stukje langs de drukke Barneveldse weg is iemand een minicamping begonnen. Nou, mini, het begint al aardig uit te dijen. Over de Molenweg, opnieuw een zandweg, lopen we tussen akkers en weilanden richting Harskamp. Een eenzame volbloemige klaproos trekst in de berm onze aandacht. In het plaatsje Harskamp loopt de Molenweg tussen de huizen. Een linde staat keurig in bloei. Het laatste stukje worden we over een voetpad tussen statige beuken geleid.

Vandaag gewandeld: 4,3 km.
Totaal gewandeld: 56,2 + 4,3 = 60,5 km
Te gaan: 287,2 - 60,5 = 227,7 km

Geen opmerkingen: